Álláshirdetés

Tatabánya Megyei Jogú Város József Attila Megyei és Városi Könyvtár a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. §-a alapján pályázatot hirdet PÁLYÁZATI REFERENS ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZŐ munkakör betöltésére.

Júniusi programok

 

  

 

> További programok <

Mese Mese Mátka - a verseny állása

Pontszámösszesítő a 2019. május 13-ig beküldött feladatlapok alapján (csatolmány).

 

Rajzpályázat

Kiállítás pályázat

IDE költözött a központi könyvtár

A részletekért kattints a térképre!

Tájékoztatás ajándék könyvek befogadásának korlátozásáról

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2016 december elejétől visszavonásig, nem tudunk ajándék könyveket fogadni könyvtárainkban! Megértésüket köszönjük!

EBSCO adatbázisok és e-könyvek otthonról

A József Attila Megyei Könyvtár beiratkozott olvasói számára  otthonról is elérhetők az EBSCO adatbázisai! 2016. nyarától pedig idegen nyelvű e-könyvek letöltése is lehetővé vált.

Az alábbi linkről megnyitható adatbázisokban  teljes szövegű, tudományos szakcikkeket találhat angol nyelven. Az adatbázis-gyűjtemény használata segítség lehet az egyes témákban kutatók, szakdolgozók számára.

A József Attila Megyei és Városi Könyvtár olvasói  ezen a linken tudnak belépni érvényes olvasójegyük számával.

Az EBSCO a világ egyik legnagyobb folyóirat-előfizetési ügynöksége, melyet 1944-ben Elton Bryson Stephens alapított.  Az EBSCO kb. 300 000 folyóiratot forgalmaz, melyből több mint 50 000 érhető el a könyvtárakban világszerte. Ezek feldolgozása alapján készül a szakirodalmi adatbázisuk, amely 2016-tól sajnos már csak korlátozottan hozzáférhető a magyar közkönyvtárak számára. 

 

   
 

 

User login