Anthony William: Receptek ​az egészséges agyműködésért

Tisztítókúrák és receptek az idegrendszer, az agy és az immunrendszer egészségéért.

Anthony William eredetileg egyetlen életmentő könyvnek szánt művét, az Egészséges agyműködést két részre kellett osztani, mert egy kötetben túl terjedelmes lett volna. Mindkét könyv önállóan is megállja a helyét, ezért kezdd azzal, amelyikre nagyobb szükséged van – de akár mind a kettőt elolvashatod, hogy teljesebb képet kapj agyad és idegrendszered egészségi állapotáról.

A Gyógyító Médium a Receptek az egészséges agyműködésért című könyvében még több életmódváltást segítő útmutatást kínál, hogy segítsen megérteni, hogyan gyógyulhatunk meg az agyi és idegrendszeri panaszokból.

Receptek az egészséges agyműködésért az alábbi témákat kínálja:
– Az agyat veszélyeztető hagyományos élelmiszerek, étrend-kiegészítők és adalékanyagok részletes leírása
– Átfogó útmutatás azokról a táplálékkiegészítőkről, amik támogatják a gyógyulás folyamatát – és pontos alkalmazási módjuk adagolási útmutatóval több mint 300 panasz és betegség kezelésére
– Több mint 100, az agy egészségét támogató ízletes étel receptje
– Mélyreható, hatékony agyi meditációk és egyéb gyógyító technikák
– Tisztítókúrák, nehézfém-méregtelenítési útmutatók és új Gyógyító Médium agyterápia receptek – vadonatúj folyékony állagú gyógyszerek olyan összetevőkkel kombinálva, amik azonnali megkönnyebbülést hoznak, amikor az agy stressznek van kitéve

„Praktizáló orvosként és kardiológusként sok krónikus betegséggel küzdő emberrel találkozom. Anthony tanításait így vagy úgy, de alkalmazom pácienseim többségénél. Ez jobb orvossá tett. Olyan embereken tudok segíteni, akiken korábban nem tudtam.”
Részlet Dr. Alejandro Junger New York Times sikerlistás szerző könyvhöz írt előszavából.

A leírás forrása: moly.hu. A könyv a molyon – Anthony William: Receptek ​az egészséges agyműködésért.

Ellenőrizze a könyv aktuális elérhetőségét a könyvtár online katalógusában!