Szakmai konferencia miatt módosul két könyvtárunk nyitvatartása

Október 2-án hétfőn a Bánhidai Fiókkönyvtár és az Újvárosi fiókkönyvtár 15-órától tart nyitva.
Teakészítő workshop dr. Hajdu Zsanettel
Dr. Hajdu Zsanett biológus, gyógynövénykutató teakeverék-készítő dél­előttre várja az érdeklődőket 2023. október 7-én, szombaton 10-13 óra között
Beiratkozás és megbocsátás ismét a JAMK-ban
Rászoruló nőknek szánt intim csomaggal megbocsátást, vagy beiratkozást nyerhetnek, ha betérnek hozzánk az Országos Könyvtári Napok hetén.
A „Varázs-garázs” lelt otthonra a könyvtárban
Rászoruló családok juthattak kerékpárokhoz széles összefogás eredményeként. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottság felhívására húsz használt bicikli érkezett, köztük gyermek- és felnőtt kétkerekűek.
Kincsek a könyvtár muzeális gyűjteményében
Bepillantó a könyvtár muzeális gyűjteményébe dr. Horváth Géza helyismereti könyvtáros vezetésével 2023.09.16. szombat 14-15 óra között.
Rendkívüli zárvatartás a Népház Úti Fiókkönyvtárban
A Népház Úti Fiókkönyvtár 2023.október 2-13-ig ZÁRVA tart! Az ebben az időszakban lejáró könyveket olvasóink díjmentesen leadhatják bármelyik könyvtárunkban.
Mangásítsd a Négyszögletű Kerek Erdőt! - rajzpályázat középiskolásoknak
Lázár Ervin meséin több generáció nőtt fel. Irodalmi alakjai mindenki számára ismertek. Vagy mégsem? Itt az alkalom, hogy találkozz velük! Olvass és rajzolj! Mutasd meg, hogy te hogyan illusztrálnád az író könyvét!