Bevezetés a ganoterápia világába - öko-est

December 15-én a József Attila Könyvtárban egy különleges öko-estnek lehettünk részesei, ahol az egészség és az egészséges életmód került a középpontba. Ezen az estén lehetőségünk volt megismerkedni a ganoterápia világával.

Az estet Schubert Zoltán hangtál meditációja nyitotta meg, amelynek során a vendégek egy különleges hang- és rezgésterápiában részesülhettek. A hangtál meditáció kiváló lehetőséget nyújtott a relaxációra és az elmélyült belső harmónia megtalálására.

A rendezvény második részében Bojtos Zoltán, a DXN társaság képviselője tartott izgalmas előadást. Bojtos Zoltán a gyógygombák világába kalauzolta el a résztvevőket, bemutatva a ganoterápia előnyeit és hatásait az egészségre. A gyógygombák régóta használtak a hagyományos kínai orvoslásban, és ma már világszerte elismertek az egészségmegőrző és egészségfenntartó tulajdonságaik miatt.

Az est során részt vevő vendégek számos érdekes információval és gyakorlati tippekkel gazdagodtak az egészséges életmód és a ganoterápia terén. Reméljük, hogy ez az est inspirációt nyújtott mindenkinek az egészsége megőrzéséhez és az egészséges életmód kialakításához.