Júniusi programjaink

Az Ünnepi Könyvhét alkalmából Fejős Éva és Erdős Virág érkezik hozzánk. A hetet lezáró Könyvpiknik délelőttjén Autósmozi és zenés barkácsolás várja a gyerekeket, délután Mautner Zsófival és Háy Jánossal találkozhatnak az érdeklődők, majd este az Ön és Ön zenekar ad koncertet a könyvtár teraszán.
Áprilisi programjaink
Ebben a hónapban kétszer is várjuk az alkotókedvű családokat a gyerekkönyvtárba szöszmötölni. Az Öko-esték programsorozat keretében Fehér Enikő könyvbemutatóját és Borsos Béla tudományos kutató előadását tekinthetik meg. A Bánhidai Fiókkönyvtárban gyereknevelési, a Népház úti fiókkönyvtárban ökológiai témájú programmal készülnek az érdeklődőknek.
Márciusi programjaink
Ebben a hónapban Dr. Zinkné Trézl Adrienn festmény-kiállítását tekinthetik meg látogatóink a Központi Könyvtárban. A 4x4 önkéntes tűzoltók adománygyűjtő könyvvásárral várják az érdeklődőket. Öko-esténk márciusi vendége, Herold Ferenc a fenntartható kertészetről mesél majd.
Februári programjaink
Ebben a hónapban Kertész Imre kiállítását tekinthetik meg látogatóink, majd a Rotary Klub előadásán keresztül Indiába nyerhetnek bepillantást. Öko-esténk februári vendége, Blaschek László ismeretlen gyógymódokba avatja be az érdeklődőket. Helyi érték programunkon Szabó-Vincz Dóra Kényszer-vallomás című kötetének bemutatóját láthatják. A gyerekeket Mesesarok rendezvény, Jamóka Baba-Mama Klub és Kertész Erzsi író-olvasó találkozó várja.
Januári programjaink
Szeretettel várjuk az érdeklődőnket januári programjainkon!
Decemberi programjaink
Decemberben is szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken!
Novemberi programjaink
Szeretettel várjuk az érdeklődőket novemberi rendezvényeinkre.