Charlotte Kristensen: Borkóstolás, ​párosítás, szervírozás

Fedezzük fel együtt a borok világát a Bor – kóstolás, párosítás, szervírozás segítségével! Charlotte Kristensen író és oktató küldetése, hogy közérthető tudással és tanácsokkal lássa el és inspirálja az olvasót.

Ismerjük meg a szőlőfajtákat és borstílusokat, tanuljunk meg értő módon beszélgetni a borról, és úgy kóstolni, mint egy profi!
Próbáljuk ki az ízletes bor- és ételpárosításokat, az egyszerű falatkáktól az ínyenc ételekig!
Váljunk szakértővé a címke olvasásában, a borok rendelésében, vásárlásában és felszolgálásában!

A leírás forrása: moly.hu. A könyv a molyon – Charlotte Kristensen: Borkóstolás, ​párosítás, szervírozás.

Ellenőrizze a könyv aktuális elérhetőségét a  könyvtár online katalógusában!