Eva Leigh: A ​penészvirág diadala (Szerencselovagok 2.)

Aki ​szerencsés a kártyában, annak nincs szerencséje a szerelemben – tartja a mondás. Finn Ransome ezért nem hajlandó a szívét kockáztatni, boldogabb a játékasztalnál, ott nem érheti csalódás. Az apja szerint azonban ketyeg az óra, és követeli, hogy tékozló fia házasodjon meg mielőbb… Ám az egyetlen nő, aki megragadja Finn figyelmét, egy nemesi származású hölgy, akinél egy ilyen szélhámos szóba sem jöhet.
Katasztrofális első báli szezonja után Tabitha Seaton úgy dönt, hogy a táncolás helyett inkább a könyvekre koncentrál. Azt reméli, hogy csatlakozhat a Sterling Társasághoz, London legragyogóbb, legbefolyásosabb elméinek közösségéhez. Csakhogy ők soha nem vennének fel soraikba hajadont. Tabithának tehát sürgősen férjre van szüksége, és egy hírhedt, jóképű szerencsejátékos pont megfelel a célnak.
Finn és Tabitha akár a tűz és a víz, eszük ágában sincs szerelmi házasságot kötni, de az érdekházasság megoldaná minden problémájukat, anélkül, hogy a szívüket kockáztatnák. Az esküvő után azonban erős vonzalmuk olyan mély szenvedéllyé alakul, amire egyikük sem számított. Amikor egy sajnálatos tévedés szétválasztja a friss szerelmeseket, Finn mindent egy lapra tesz fel, hogy bebizonyítsa, a szerencselovag és a penészvirág nyertes párost alkothat…

 

A leírás forrása: moly.hu. A könyv a molyon – Eva Leigh: A ​penészvirág diadala (Szerencselovagok 2.).

Ellenőrizze a könyv aktuális elérhetőségét a könyvtár online katalógusában!