Heather Askinosie: Kristályok ​az év minden napjára

A ​saját szerencséd kovácsa szeretnél lenni? Ez lesz a nap, amikor végre áttörsz a téged gátló kreatív blokkon, vagy pedig végleg megszabadulsz a téged hátráltató dolgoktól? Vagy csak egy nyugodt, pihentető éjszakára vágysz?
Bárkik is vagyunk, és bármire is vágyunk, a kristályok energiát és célt adnak számunkra, emellett a hétköznapjainkat megszépítő és átformáló csodálatos tárgyak.
A Kristályok az év minden napjára átfogó útmutatót nyújt az egészséghez, jóléthez és a kiegyensúlyozottsághoz. Heather Askinosie három évtizedes tapasztalatára alapozva mutatja be azt az 52 kristályt, amelyek az év minden egyes napján a segítségünkre lehetnek. A gyönyörű illusztrációk mellé részletes leírások, történeti érdekességek és a kristályok aktiválásának könnyű gyakorlati útmutatója társul, illetve a különböző kristálykombinációkban rejlő hatalmat is megismerhetjük.Akár még csak ismerkedsz a kristályok erejével, akár már gyakorlott kristályhasználó vagy, a Kristályok az év minden napjára segítségével személyre szabott tervet kreálhatsz életed jobbá tételéhez.

 

A leírás forrása: moly.hu. A könyv a molyon – Heather Askinosie: Kristályok ​az év minden napjára.

Ellenőrizze a könyv aktuális elérhetőségét a online katalógusában!